TEMPORADA PRIMAVERA-ESTIU 2018

Calçat i bosses de mà

Aquesta temporada les bosses de mà es classificaran en sis diferents estils, que seràn:

· Estil “hippie”. Michale Kors ha introduït aquesta tendència, basada en materials com la ràfia trenada i nanses de cuir envellit. Fa recordar a l’estil dels 70s.

Preu original (alta costura): 200-300€

Preu Zara: 25,95-35,95€

 

· Estil mediterrani. Bosses de vímet i materials naturals. És una tendència duta a terme per la Jane Birkin i altres musses franceses als anys setanta.

Preu original (alta costura): 200€
Preu Zara: 29,95€
· Estil metàl·lic. És una bossa creuada que imita la textura del metall. El que es pot veure a la fotografia és de la marca & Other Stories

Preu original (alta costura): 155€
Preu Zara: 25€
·Tamany XXL: Els últims dissenys del director creatiu Christopher Bailey es basen en bosses de mà reversibles i d’un tamany gegant.

Preu original (l’alta costura):
Preu Zara: 9,95€

En el cas del calçat aquesta temporada es dividirà en 4 grans tendències:
·Amb sola exagerada. El model “Triple S” de Balenciaga segueix sent el causant d’innombrables llistes d’espera (preu original de 650€). Aquestes bambes també s’anomenen “dad shoes” o “ugly shoes”.


·Tapissats. Els teixits rics en decoració i en materials com el ras envolten botes i sandàlies.


·Versió extrema. Són tendència les sabates (sobretot botins) que duen sivelles, perles XL i cordons. A Zara en podem trobar pel magnífic preu de 69’95€.



·Amb sivella. Desde Yves Saint Laurent fins a Chloé, passant per Dolce & Gabbana, tots els dissenyadors fan referència a l’estètica rock y punk amb nombroses botes i botins carregats de sivelles i tatxes. Les sabates amb sivella de Chloé costen 975 €, i les de Zara, 29,95€.